Om oss

Blid mann som viser vei inn i butikken

Auto Elite AS er forhandler av Citroën og Honda i Asker og Bærum. Vi forhandler både person- og varebiler, og har til en hver tid et bredt utvalg av nye biler utstilt.

Med våre to bilmerker, Citroën og Honda, dekker vi de fleste kundebehov. Vi tilbyr alt fra de minste småbilene, et bredt utvalg av ulike personbiler, markedets mest populære firehjuls trekkere, samt et av markedets aller bredeste varebilutvalg. Her finner du modeller for enhver smak, og for ethvert behov. Fra vår sentrale beliggenhet på Billingstad (vis-à-vis Biltilsynet) i Stasjonsveien 40, omsetter vi rundt 400 nye og 450 brukte biler årlig.

Vi har til enhver tid ca. 50 - 70 brukte biler utstilt inne, noe som gir et bredt og variert tilbud av nyere brukte biler i alle prisklasser. Da vi også er en del av et stort konsern, er det stor sannsynlighet for at vi klarer å skaffe akkurat den bilen du er på utkikk etter.

Du får råd og veiledning for en hyggelig og trygg bilhandel. Våre dyktige medarbeidere har erfaring fra person- og varebiler fra Citroën og personbiler fra Honda, samt salg av brukte biler.

Besøk oss, og sammen med våre erfarne og dyktige selgere skal vi sikkert finne bilen du er på utkikk etter. Vi har et stort og moderne verksted med erfarne Citroën- og Honda-mekanikere. Sammen med våre dyktige kundemottakere vil vi hjelpe deg med et problemfritt bilhold.

Ved verkstedbesøk tilbyr vi leiebil til gunstig pris. Skulle du heller ønske å bruke kollektivtransport, er det kun noen få minutters gange til toget (Billingstad stasjon) eller til bussen.

Vi har et stort og velassortert Citroën og Honda delelager, og kan raskt tilby de servicedelene som behøves. De delene vi ikke har på lager, skaffer vi stort sett i løpet av 24 timer.

Velkommen til oss! 

Superblid lyshåret jente med headset på


*
*
 
Captcha